Vypil som silnú kávu

Mám ju rád. Teda, tú kávu. Ale to je o káve pre tento post asi všetko. Nebude o káve, bude egoistickejší, teda o mne a prechádzajúcom týždni. Zaslúži si to. Bol veľmi silný, intenzívny. Práca, škola, vzťahy, akcie… Všetko.

Vyzeralo to na jeden z najťažších týždňov, ale keďže život celý je o uhle pohľadu, bol to jeden z najkrajších týždňov, aké som mal to šťastie prežiť.

  • Zistil som, aké ťažké môže byť prijať rozhodnutie človeka, ktorého mám rád, ak je v rozpore s mojimi myšlienkami.
  • Po dlhom období som behal 4 dni v rade, po ktorých mám zase prestávku kvôli boľavej šľache, ale ten pocit stál za to. Objavil som trasu z intráku na priehradu, ktorú budem dávať pravidelne.
  • Dostal som krásny balík od Alexa, kamaráta z Rumunska, ktorého tvorbu všetkým veľmi odporúčam, a vďaka ktorému pomáham šíriť awesomeness medzi tých, ktorí si to zaslúžia.
  • Videl som kamaráta lietať. Poznám ho dobre a sme spolu často, ale v jeho očiach, skok z nenávisti na šťastie a lásku ma prekvapila a veľmi potešila.
  • Absolvoval som svoj prvý Naučmese kurz, ktorý bol hneď s jeho zakladateľom Adamom. Z časti o digitálnom nomádstve, ale podstata bola myslím v tom, ako si zariadiť život tak, aby v ňom nechýbal úsmev a radosť. Myslím, že Adamovo rozprávanie bolo jedným z posledných potrebných klincov do rakvy v mojom študíjnom živote.
  • Ďalší kliniec pridali 2 videá – Why I hate school but love education a I will not let an exam decide my fate. Obe odporúčam pozrieť. Na obe vaši rodičia povedia, že sú z ríše ideálov, ale ty žiješ v realite a pokiaľ ťa živím, budeš študovať, aby si sa mal lepšie. Ale máš sa vďaka štúdiu lepšie, si šťastnejší?
  • Zažil som prebdenú noc (11.10. a v noci vonku asi 12°C), po ktorej som šiel spať o 5 ráno a po 2 hodinách spánku vstal plný sily a chuti. Rozbil som v túto noc pohár a v čriepkoch asi vyhodil aj niečo viac, než len kúsky skla.
  • Upísal som sa dvom projektom, ktoré veľmi pekné, baví ma na nich pracovať, pretože v nich vidím zmysel a verím, že o nich ešte bude počuť. Jeden sa venuje študentom a ich prepojeniu s reálnymi projektami a praxou, druhý startupom a tomu celému buzzu okolo, takže ak ťa to zaujíma, pýtaj sa a stay tuned…
  • Dozvedel som sa, že budem prednášať na konferencii národnej agentúry malého a stredného podnikanie, čo je celkom pekná výzva, ale práve o tých výzvach, myslím, život je. Mám dva týždne, aby som sa na ňu s kolegom pripravili a úspešne preskočili. Určite o tom potom napíšem.

Ďakujem všetkým, o ktorých tento článok je, oni hádam vedia a cítia, že sa ich týka, že môj týždeň urobili krajším než by bol bez nich.

A na čo som tu celé toto napísal?

Neviem. Možno, aby som sa vypísal a dostal to von. Možno som chcel povedať, že na dobré a zlé si zážitky rozdeľujeme my sami. Možno, podľa niektorých, len preto, aby reč nestála a mal som o čom napísať. A možno mi na um príde ešte ďalší zmysel…

Krásny deň a celý týždeň! Spread love :).

Pridaj komentár